Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
NØSD NordØstsalling Skoler og Dagtilbud
Mobil menu

SFO`en

Det skal være sjovt at gå i SFO.

Vi lægger stor vægt på, at børnene trives samt møder nye og spændende udfordringer hver dag. Hverdagen i SFO'en er præget af leg, forskellige aktiviteter, ture ud af huset, fordybelse, læring og meget mere. Da børnene har haft en lang skoledag, der stiller store krav til deres koncentration og fordybelse, lægger vi meget vægt på, at SFO'en skal være et tilbud for barnet, hvor det kan koble fra og slappe af. Der skal derfor være mulighed for at til- og fravælge aktiviteter i SFO'en.

 

Da børnene har haft en lang skoledag, der stiller store krav til deres koncentration og fordybelse, lægger vi meget vægt på, at SFO'en skal være et tilbud for barnet, hvor det kan koble fra og slappe af. Der skal derfor være mulighed for at til- og fravælge aktiviteter i SFO'en.

Den daglige kontakt med forældrene er vigtig for, at det enkelte barn oplever tryghed, og for at vi sammen sikrer en for barnet meningsfyldt og anerkendende udvikling.

Kulturen i Jebjerg SFO er præget af, at alle medarbejdere har et anerkendende menneskesyn. Det viser sig ved, at vi anerkender hinanden og ser hinandens forskelligheder som styrker.

Anerkendelse skaber tryghed, hvilket er et vigtigt fundament for personalets trivsel i SFO'en. 

 

Også børnenes trivsel er meget vigtig for os.

Det betyder, at vi hele tiden har fokus på, om børnene har nogle at lege med, og om det enkelte barn føler sig som en anerkendt og betydningsfuld del af børnefællesskabet.


SFO

 

SFO